Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegységek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
708
6kg 15dkg = dkg
4.2 liter +3,7dm³= liter
¼óra + perc = 1óra 5perc
5800 cm²- dm² =41dm²
1,3km + m=1785m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A megoldások:
(600+15)=615 dkg az első ;
(4,2+3,7)=7,9 liter a második ;
(15 perc+ 50 perc)=65 perc, ami 1 óra 5 perc lesz, ez a harmadik ;
(58 dm²- 17 dm²)= 41 dm², ez a negyedik ;
(1300 m+ 485 m)= 1785 m, ez pedig az ötödik! :)

Remélem érthető és látod mit kell beírni a hiányzó részekhez!
0