Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KÉÉÉÉRDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
1108
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`"C"_0=610.000 \ "E" \ "Ft"+240.000 \ "E" \ "Ft"=850.000 \ "E" \ "Ft"`

`"PV"=319.967 \ "E" \ "Ft"+268.122 \ "E" \ "Ft"+224.382 \ "E" \ "Ft"+392.659 \ "E" \ "Ft"=1.205.130 \ "E" \ "Ft"`

`"NPV"=-"C"_0+"PV"=-850.000 \ "E" \ "Ft"+1.205.130 \ "E" \ "Ft"=color(red)(355.130 \ "E" \ "Ft")`

`"PI"="PV"/"C"_0=(1.205.130 \ "E" \ "Ft")/(850.000 \ "E" \ "Ft")=color(red)("1,4178")`

`"Mi"=3 \ "év"+(850.000 \ "E" \ "Ft"-319.967 \ "E" \ "Ft"-268.122 \ "E" \ "Ft"-224.382 \ "E" \ "Ft")/(392.659 \ "E" \ "Ft")="3,0963"=color(red)(3 \ "év" \ 1 \ "hónap" \ 5 \ "nap")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 12 hónapja
2