Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KÉÉÉÉRDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
1028
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`"r"_"d"="i"*(1-"T")=15%*(100%-18%)="12,3" %`

`"r"_"e(régi)"=("DIV"_1)/("P"_0)+"g"=("DIV"_0*(1+"g"))/("P"_0)=(200*(1+"0,05"))/(1.500)=19%`

`"r"_"e(új)"=("DIV"_0*(1+"g"))/("P"_0-100)=(200*(1+"0,05"))/(1.500-100)=20%`

`"WACC"="0,2"*19%+"0,55"*20%+"0,05"*14%+"0,2"*"12,3"%=color(red)("17,96"%)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1