Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
896
matek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
lg2x=2+lg2
lg2x=lg100+lg2=lg(100•2)=lg200
A logaritmus függvény szigorú monotonitása miatt:
2x=200. /:2
x=100 az egyetlen megoldás.
0