Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
770
két dobókockával dobunk, a dobásokat leírjuk egymás mellé.
a; hányféle kimenetele lehet az eseménynek?
b: P(mindkét dobásom páratlan)=

Minden szâmítást írj le. Köszi:))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a) 6•6=36
0

P=(3•3)/36=9/36=1/4
0