Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
686
kérlek segítsetek. előre is köszönöm
1540-es kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1540
Összes eset: 8!:(1!•1!•1!•3!•1!•1!)=40320:6=6720
Kedvező eset: 1 (DEBRECEN)
Valószínűség: P=1/6720
1