Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
670
kérlek segítsetek. előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
1.
50:2=25 páros szám van, ezek között 25:2=12,5 12 db 4-gyel osztható.
P=12/25
1

KEDVEZŐ 8 db:
ABCD, ADCB, BADC, BCDA, CBAD, CDAB, DABC, DCBA
Összes:4!=4•3•2•1=24
P=8/24=1/3
1

Csatoltam képet.
1

5-össel vagy 6-ossal kezdődik.(Nem 1,2,3,4-gyel)
Összes eset: 6•6•6=6³=216
Kedvező eset: 2*6*6=72
Valószínűség: P=72/216=1/3
1

A:igaz
B:hamis 1/2•1/2=1/4
C:igaz
1