Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
623
kérlek segítsetek. előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Utolsó feladat
Valószínűség:(4+5)/(3+4+5)=9/12=3/4=0,75, annak hogy nem piros.
0

Első feladat:
b)12*4*10=480
c)365/480=0,7604=76,04 %
0

2.
a)5•5•5=125
b)2 piros és egy másik:3•4=12, 5 féle szín van így 5•12=60
c) (3•2•1):125=6:125=0,048=4,8%
0

3.
Kedvező:(30•1):2=15
Összes eset: 30 alatt a 2 = (30•29):(2•1)=435
Valószínűség: P=15:435=1/29.
0