Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SÜRGŐS kérés__Matek feladat megoldás kérés, nagyon köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
562
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, kérés
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
A osztály.
0,25=25%. - 8 fő /•4
100 %. - 32 fő 33-32=1 hiányzó.
3-as 0,219•32=7 fő
2-es relatív gyakorisága: 3:32=0,09375
1-es relatív gyakorisága: 2:32=0,0625
4-es gyakorisága: 32-8-7-3-2=12
4-es relatív gyakorisága:12:32=0,375
Ugyanígy kell a másik 3 osztályt is.
0