Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek/ Egyenesek metszéspontja

Főoldal » Középiskola » Matematika
520
Le kéne vezetni x,y pontot meg kell adni viszont egyatalan nem ertem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
e.
2x+3y=5
3y=-2x+5
y=-2/3x+5/3
pl.:(0;5/3)(1;1)(2;1/3)(3;-1/3)
0

f.
3x+1y=2
y=-3x+2
Pontok pl. : (0;2)(1;-1)(2;-4)(3;-7)(4;-10)
0