Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
584
Az alábbi matek feladataimhoz szeretnék kérni segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
10)
x=7/6:(1/3+5/6)=7/6:(2/6+5/6)=7/6:7/6=1
y=-12-(3-19)=-12-(-16)=-12+16=4
z=11
átlag=(x+y+z):3=(1+4+11):3=16:3=16/3=5 1/3=5,33333
Módosítva: 1 éve
0

11)
x=21;y=50;z=4*3=12

y/(x+z) =50/(21+12)=50/33 reciproka 33/50==0,66, A B és C is hamis.
0