Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus11 osztàly

Főoldal » Középiskola » Matematika
527
Tudnátok segíteni nekem ebben a 2 feladatban?
Levezetve kellene ,hogy a többi ilyent meg tudjam csinálni.
Nagyon köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
42)
a)
x²=10x. /:x
x=10

-1

12
b) - sinx • cosx = sin(x-π/2) • cos(x-π/2)
1

40 a)
-1

40 a)
x3=-1 és x4=-3
0