Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez helyes így? SOS fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
463
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Igen jól oldottad meg.

A számolós feladat megoldása pedig: `"M"="F"*"k"=200 \"N"*"1,5" \ "m"=300 \ "Nm"`
1