Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Kérlek segítsetek a matek házimban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`"P"=(((6),(5))*((39),(1)))/(((45),(6)))=color(red)("0,00287" %)`



b.)
`"P"=(((6),(3))*((39),(3)))/(((45),(6)))=color(red)("2,24406" %)`


c.)
`"P"=(((6),(0))*((39),(6))+((6),(1))*((39),(5))+((6),(2))*((39),(4)))/(((45),(6)))=color(red)("97,61659" %)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0