Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika megoldása mert nekem nem megy.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
"Bettina felmérést készített a második évfolyamon tanuló diákok között arról, ki melyik gyümölcsöt szereti a legjobban. Az évfolyamon tanuló 80 diák közül 23-nál 4-gyel kevesebben szeretik a szilvát, ennél 26-tal többen a körtét, a többiek pedig az almát szeretik. Számold ki!"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szílvát:23-4=19
Körtét:19+26=45
Almát:80-19-45=16-an szeretik a legjobban.
0