Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Tudnátok segíteni ebben a feladatokban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1
A
6=-4/3x+2
-4/3x=4. /:(-4/3)
x=-3
A(-3;6)

B y=-4/3x+2=-4/3•(-3)+2=4+2=6.
B(-3;6)
Ugyanígy kell a többit is.
0

3
ÉT[-7;1]
ÉK[-2;4]
-5;1
[-7;-1]
0