Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Egy tàrsasjátékban olyan dobókockât használnak, amelynek 3oldalán egy pont, 2 oldalán 3 pont, és egyik oldalán 6 pont látható. Töltsd ki a tàblázatot, majd hatàrozd meg, hogy mennyi ezzel a kockával egy dobàs várható értéke.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3:6=0,5=50%; 2:6=1:3=0,3333=33,33%; 1:6=0,1667=16,67%
0