Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kepet csatoltam

Főoldal » Általános iskola » Fizika
517
Hogy kell megoldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SEGÍTSETEK
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Csupán annyi az egész ,hogy a v=s/t kifejezést átrendezed.
Amiből: t=s/v lesz. Így már be tudsz helyettesíteni.

Tehát : t= 57km/114km/h=0,5 óra , amit ha átváltasz 30 perc-re jön ki.
Módosítva: 8 éve
0