Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni ebben a feladatban!Köszönöm! 2es feladat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2)
x=gyök alatt(120²+50²-66²)=112 méter
T=(66*112):2+(50*120):2=6696 m²
0