Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm ha segítesz!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
434
Egy dobozba 3 fekete és 5 fehér golyót teszünk, majd bekötött szemmel egyet kihúzunk közülük. Hány % annak a valószínűsége, hogy a , fehér b, fekete golyót húzunk.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
100:8=12,5
a) 12,5x5=62,5
b) 11,5x3=37,5
Egyszerű!
-2