Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
352
Hogyan lehet megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

(3/5)·x+4,24=x az egyenlet, felszorozva 5-tel → (3x+21,2)=5x , rendezve 2·x=21,2 , tehát x=10,6 tonna volt az eredeti gabonatermés! :)
0