Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek nagyon sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1)
Legyen x méter a távolság, ekkor
tan6,3°=(32-1,5)/x=30,5/x
x=30,5/tan6,3°=276,266 méter
0

2)
a = 45 cm * sin28° = 21,126 cm és
b = 45 cm * cos28° = 39,733 cm hosszúnak a befogók.
0

3)tan(alfa) =208/48=13/3
ajfa=77° os szöget zár be a létra a talajjal.
0