Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teniszlabda

Főoldal » Középiskola » Fizika
346
Milyen magasra repüt az a teniszlabda, amely 30 m/s sebességgel indult fölfelé az ütés hatására?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"v"="v"_0^2+2*g*"s"`

`0 \ "m"/"s"=(30 \ "m"/"s")^2+2*9,817 \ "m"/"s"^2*"s"`

`color(red)("s"=45,9 \ "m")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1