Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Roller gyorsulása

Főoldal » Középiskola » Fizika
412
A roller sebessége a lejtőn 6 s alatt 3 m/s-mal nőtt meg egyenletesen. Mekkora volt a roller gyorsulása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`a="v"/"t"=(3 \ "m"/"s")/(6 \ "s")=color(red)("0,5" \ "m"/"s"^2)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1