Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vonat sebessége

Főoldal » Középiskola » Fizika
367
A vasúti sínnel párhuzamos úton a 90 km/h sebességű autó 2 s alatt halad el a vele szembe jövő, 120 m hosszú vonat mellett. Mekkora a vonat sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"v"_"vonat"="L"/"t"-"v"_"autó"=(120 \ "m")/(2 \ "s")-25 \ "m"/"s"=color(red)(35 \ "m"/"s")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1