Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jármű mozgása

Főoldal » Középiskola » Fizika
386
Egy jármű 50 m utat tesz meg, miközben sebessége 36 km/h sebességről 54 km/h sebességre nő. Mekkora a gyorsulása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"v"_2^2="v"_1^2*2"a"*"s"`

`15^2 \ "m"/"s"=10^2 \ "m"/"s"+2*a*50 \ "m"`

`125=100a`

`color(red)("1,25" \ "m"/"s"^2=a)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1