Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Végezd el az összeadást.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Nekiálltam.
0

a) (3*5³+4*5²+3*5¹+0*1)+(2*5³+2*5²+1*5¹+1*1)=490+306=796
0

b) (7*8⁴+1*8³+1*8²+2*8¹+0*1)+(3*8³+4*8²+3*8¹+4*1)=29264+1820=31084
0

c)
(1*64+0*32+0*16+1*8+1*4+1*2+1*1)+(1*128+0*64+1*32+1*16+1*8+0*4+0*2+1*1)=
=79+185=264
0