Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
395
Ird fel a következő számokat tízes szàmrendszerbe.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
3*7¹=21
0

6*9²+7*9¹+5*1=554
0

5*6 az 5.-en + 5*6⁴ + 3*6³ + 3*6² + 5*6¹ + 5*1 = 46151
0

1*3 a 6.-on + 0*3 az 5.-en + 0*3⁴ + 2*3³ + 0*3² + 0*3¹ + 1*1 = 784
0