Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam a feladatokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

22)1327 >1+3+2+7=13 9-cel osztva 4 maradékot ad, így a 34A5-nek 9-cel osztva 9-4=5 maradékot kell adnia. Tehát A=2 (3+4+2+5=14)

Ell1327+3425=4752 osztható 9-cel.
0

23
a)
A és D
b)
A-t 2²*5¹*11¹-el
B-t p*q-val
C-t 2¹*3¹*7²-nal
D-t p²*r¹-nel.
0