Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Számitsd ki a kifejezés értékét, ha A=72 és B=90.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a) [B;15] =[90;15]=2¹*3²*5¹=90
b)(B;B/2)=B/2=90/2=45
c)(A+2;A-2)=(74;70)=2¹=2
d)[5A;2B]=[360;180]=2³*3²*5¹=360
0