Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Melyik pozitív egész szám lehet k értéke, ha
a; (k, 3k) =60;
b; [k, 5k] =120;
c; (30, k)= 15 és [2k, 3] = 90?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a) k=60
b) k=24
c) k=45
0