Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
315
Határozd meg a következő számok legkisebb közös többszörösét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a) [320;48]=960 [72;60]=360 [34;44]=748
b) [60;70;80]=1680 [120;35;1000]=21000
c) 11⁴ * 13 az 5. - en * 17 a 6.-on*19⁴=17 099 973 377 383 850 304 637
0