Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
Hatàrozd meg a következő számok legnagyobb közös osztóját.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a) (320;48)=2⁴=16 (72;610)=2¹=2 (342;442)=2¹=2
b) (60;70;80)=10 (120;345;1000)=5¹=5
c) 13²*17³=830297
0