Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
Segítséget szeretnék kérni a megoldásban!!Köszönöm..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
a)
x+7x=180°
8x=180°. /:8
x=22,5°
0

b)
x+x=180°
2x=180°
x=90°
0

c)
x+x=128°
2x=128°
x=64°
0

a) 2
b)alfa/2 + béta/2; gamma/2+ delta/2
0