Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
470
5.igaz hamis
a, az ellenállás az áramerősség és a feszültség szorzata
b, az áramerősség és az ellenállás hányadosa
c, a feszültség az áramerősség és az ellenállás szorzata
6. 230V mV 52000V kV
21A mA 45000000mV V
7. a hírekben néha hallunk "áramlopásrol" ilyenkor a fogyasztok tiltott módon a villanyórát megkerülve csatlakoznak az elektromos hálozathoz írj néhany érvet miért ne tegye ezt senki
8.igaz vagy hamis
a, acélból nem lehet íránytűt készíteni
b, az íránytű háza csak acélból készülhet
c, az íránytű északi pólus a föld mágneses déli pólusa felé mutat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
5:
h h i

6:
230 V = 230 000 mV (Mivel 1 V = 1000 mV)

52 000 V = 52 kV (Mivel 1000 V = 1 kV)

21 A = 21 000 mA (Mivel 1 A = 1000 mA)

45 000 000 mV = 45 000 V (Mivel 1000 mV = 1 V, tehát leosztunk ezerszer)

7:
életveszély
tűzveszély
bűncselekmény
zárlat okozása

8:
h h i
0