Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segitsetek légyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Kiszámolni a 7 cm sugarú körvonal hosszát:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
r=7cm

K=2r · π -> 2 · 7 · 3,14 = 14 · 3,14 = 43,96
tehát a kör kerülete (körvonal hossza 43,96 cm)
0