Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Írd fel 3hatványaként.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`root(4)(3)=color(red)(3^(1/4))`


b.)
`root(5)(3^2)=color(red)(3^(2/5))`


c.)
`root(6)(1/3^7)=(3^-7)^(1/6)=color(red)(3^(-7/6))`


g.)
`root(3)(root(4)(3)*sqrt(3^5))*sqrt3=root(6)(3^(11/2)*3^3)=color(red)(3^(17/12)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0