Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek 3.osztályos feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
1l 7dl+__dl
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha űrtartalom, akkor 3dl! Gyakorlás: 7dl(deciliter)=0.7L(liter) 10dl=1L=100cl(centiliter)=1000ml(milliliter)!
Ha méter vagy távolság, akkor 1000m (méter)=1km (kilométer)
Ha idő, akkor 1 óra = 60 perc, 24 óra = 1 nap, 7 nap = 1 hét, 30-31 nap= 1 hónap, vagy 28, vagy ha szökőév, akkor 29 nap!
A következő 28 évben ugyanúgy hétfő vagy kedd vagy szerda vagy csütörtök vagy péntek vagy szombat vagy vasárnap lenne (nem mindig igaz, de részben igaz), attól függ, hogy melyik nap van most éppen!
0