Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat 16,

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) A megoldást az 1. feladatban írtam le.
b) Eszter 9 jegyének átlaga az első félévben 3, tehát az összegük 9*3=27. A második félévben szerzett 6 jegy átlaga 4,5, tehát az összegük 4,5*6=27. Ez összesen 15 jegy, amik összege 54, tehát az átlag 54/15=3,6.
1