Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
téglalap területe mennyi?
oldalai hossza 17dm és 72dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A téglalap területe: T=a·b=17·72=1224 dm² értékű lesz! :)

Üdv.: Á. Csaba Debrecenből (49 éves, kémiás-matekos segítő)
0