Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok Segítséget szeretnék kérni fizika feladatokatba. Köszönöm szépen előre is

Főoldal » Általános iskola » Fizika
399
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
12.)
`"P"="U"*"I"=230 \ "V"*"0,45" \ "A"=color(red)("103,5" \ "W")`

`"E"="P"*"t"="103,5" \ "W"*600 \ "s"=color(red)("62,1" \ "kJ")`



13.)
`"E"="P"*"t"=500 \ "W"*300 \ "s"=color(red)(150 \ "kJ")`

`"I"="P"/"U"=(500 \ "W")/(230 \ "V")=color(red)("2,17" \ "A")`



14.)
`"U"="P"/"I"=(60 \ "W")/("0,26" \ "A")=color(red)("230,77" \ "V")`



15.)
`"E"="P"*"t"="0,75" \ "kW"*"0,75" \ "h"="0,5625" \ "kWh"`

`"Költség"="E"*"áramdíj"="0,5625" \ "kWh"*25 \ "Ft"/"kWh"=color(red)("14,06" \ "Ft")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1