Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
327
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`4^3 * ★ = 600 * 20`
`64 * ★ = 12000`
`★ = 12000 / 64 = 187.5`

`2 * ☺ + 2 * ★ = 50 * (12^2 + 120)`
`2 * ☺ + 2 * 187.5 = 50 * (144 + 120)`
`2 * ☺ + 375 = 50 * 264`
`2 * ☺ + 375 = 13200`
`2 * ☺ = 13200 - 375`
`☺ = 12825 / 2 = 6412.5`

`2 * ☺ - 4 * ★ = ?`
`2 * 6412.5 - 4 * 187.5 = ?`
`12825 - 750 = ?`
`? = color(red)12075`

Tehát a válasz `bbE`
0