Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok ebbe a fizika feladatba kérnék segítséget. Köszönöm előre is

Főoldal » Általános iskola » Fizika
413
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
6.)
`"W"="U"*"I"*"t"="4,5" \ "V"*"0,2" \ "A"*(90*60) \ "s"=4.860 \ "J"`

`(400 \ "Ft")/(4860 \ "J")=color(red)("0,082" \ "Ft"/"J")`



7.)
`"W"="U"*"I"*"t"="4,5" \ "V"*"0,1" \ "A"*60 \ "s"=color(red)(27 \ "J")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1