Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Számitsd ki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`(root(3)(-343)*sqrt225)/(root(4)(10000))=(-root(3)(7^3)*sqrt(15^2))/(root(4)(10^4))=(-7*15)/10=color(red)(-21/2)`


2.)
Páros kitevőjű gyökjel alatt nem állhat negatív szám így ez egy nem megoldható egyenlet.
Módosítva: 1 éve
0