Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
Old meg az egyenletet és egyenlőtlenséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`log_2 8+log_3 \ 1/9=log_2 2^2+log_3 \ 3^-2=3-1=color(red)(1)`


2.)
`"3,5"*10^x="38,3"`

`10^x="38,3"/"3,5"`

`x=log_10 \ "38,3"/"3,5"`

`color(red)(xapprox"1,039")`
0