Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
Ird fel 3hatványaként.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(root(3)(3^4)*root(6)(3^5))/(root(3)(9^2))=(3^(4/3)*3^(5/6))/(3^(4/3))=(3^(4/3+5/6))/(3^(4/3))=color(red)(3^(5/6))`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0