Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kell megoldani?

Főoldal » Középiskola » Fizika
377
Hogyan kell ezt megoldani?
18mm belső átmérő 14mm belső átmérő csatlakoztatnak csővezetékre 12/60 perc
Határozza meg a folyadék m/s
Q=12cm3
Átmérő= 1,8mm-2=1,8
Átmérő=14mm=1,4

SOS!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS segítség!!
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Esetleg próbáld meg értelmes mondatokban megfogalmazni mi a feladat és mi a kérdés. Az hogy írsz szavakat egymás után nem segít.
0