Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
Egy kőmüves egy téglalap alakú szobát épít, melynek kerülete = 24m, területe = 35m².
Határozd meg a szoba méretét
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a magassága nincs megadva?
K=24 m
T=35 m2
7 + 5 + 7 +5 = 24
a=7m, b=5m <- ezek az oldalak
-1