Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sosss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
382
segítség!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. kép: 4+2=6, 2+4=6, 6-2=4, 6-4=2
3. kép: 3+3=6, 3+3=6, 6-3=3, 6-3=3
4. kép: 4+2=6, 2+4=6, 6-2=4, 6-4=2
0