Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyszerűsítsd a törteket

Főoldal » Általános iskola » Matematika
325
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 18/10 = 9/5
b) 18/9 = 2/1 = 2
c) 32/6 = 16/3
d) 18/36 = 1/2
e) 180/144 = 45/36
f) 1024/32 = 32/1 = 32
g) 972/45 = 108/5
h) 2014/19 = 106/1 = 106
i) 2014/106 = 1012/53
j) 214/215
0